Kroppen berättar

Kroppen berättar

13 juli, 2023 Av Av Börje

26-27 augusti 2023

En energigivande workshop inför skiftet mellan sommar och höst…

När skymningsljuset faller allt tidigare över augustihimlen och hösten närmar sig, bjuder vi in till ett rum där kroppen och sinnena får komma till liv, ett rum att stanna upp i, att lyssna inåt och till varandra, dela erfarenheter och framtidsönskningar tillsammans med andra – ett rum för lekfullt utforskande och reflektion.

Var i livet står du just nu? Vad kan du släppa taget om? Vad längtar du efter? Kanske står du på tröskeln till något nytt och behöver mod och hjälp för att ta klivet? Genom rörelse, bildskapande, lek och reflektion synliggör vi mönster, stärker våra resurser och skapar möjlighet för förändring och läkning. Vad kan kroppen berätta? Rörelsen som en källa till glädje och närvaro men också till att, i ett tryggt rum, få möta det som är svårt. Vi bjuder in till en utforskande och kreativ verkstad och en stunds vila från krav och prestation. Inga förkunskaper behövs.

Vi som leder workshopen är Marika Nasiell och Gunilla Rydén, båda diplomerade uttryckande konstterapeuter med över 30 års erfarenhet av skapande processer. I många år har vi samarbetat som gruppterapeuter och håller på regelbunden basis workshopen ’Kroppen berättar’. Marika är skådespelare och regissör. Gunilla är danspedagog och har utvecklat metoder inom kropp och kommunikation. www.rummet.org

För information och anmälan:
Marika Nasiell, marika@nasiell.net, 070-207 71 42
Gunilla Rydén, gunilla.ryden@gmail.com, 070-497 25 75
Tid: 26-27 augusti 2023 kl 10-17 båda dagarna
Pris: 2400:- (Early bird 1900:- vid anmälan senast 20 juni)
Plats: Hälsans hus, Fjällgatan 23, Stockholm
Anmälan senast 25 juli 2023. Begränsat antal platser, så först till kvarn…

Mer information på https://rummet.org/kroppen-berattar-26-27-augusti-2023/