Eva Dahlberg

Eva Dahlberg

SKAPA DITT LIV– skapande dans, medveten närvaro, fritt skapande i bild och ord

Jag, Eva Dahlberg, startade min verksamhet SKAPA DITT LIV i uttryckande konst 2014 och har nu regelbundet kurser i skapande dans, måleri, kreativt skrivande och medveten närvaro.
Jag tar mot klienter i uttryckande konstterapi och erbjuder även Vägledande samtal med eget skapande (coachande samtal). Min mottagning ligger i Hökarängen och jag hyr även in mig i dansstudios och andra lokaler.

Den röda tråden i min verksamhet är fritt skapande; måleri, kreativt skrivande och kroppens egna rörelser i fri och skapande dans. I kombination med en ömsint nyfikenhet inför det som har tagit form, grundad närvaro i kroppen och lyhördhet är jag övertygad om att man kan skapa sitt liv att bättre stämma överens med det liv man drömmer om.

Smakprov ur min kursverksamhet. ”Livsrytmer för kvinnor – upplev dig själv genom rörelse”; som både går som en veckas sommarkurs och under en söndagseftermiddag, ”Drömbilder – måla dina livsdrömmar”; en heldag i ett själfullt kulturhus på Långholmen och ”Skaparkväll – låt ditt skapande berätta”; en kurskväll i min mysiga mottagning och kurslokal i Hökarängen. Läs mer om kurserna på min hemsida.

Jag är kulturpedagog och uttryckande konstterapeut med inriktning skapande dans. Jag driver även verksamheten SkrivSprånget med kurser i skapande och personlig utveckling samt föreställningar/workshop mot skola och förskola.

Hemsidor: Skapa ditt liv och Skrivsprånget
Mail: eva@skrivspranget.se
Tel: 076-221 54 06