Livsluft – ge din kreativitet rum!

Livsluft – ge din kreativitet rum!

9 maj, 2023 Av Av Börje

Sommarkurs 13-15 juni 2023!

Vill du vara mer i kontakt med din kreativitet? Vad behöver du i ditt liv? Hinner du andas och landa och ta in livet? Längtar du efter att skriva och komma i kontakt med ditt kreativa skrivande?

I en studio på Russinvägen 74 i Hökarängen bjuder jag in till en workshop under tre dagar. Vi tar utgångspunkt i det kreativa och lekfulla skrivandet. Via rörelser och inre fokusering tar vi oss in i kreativitetens rum, vi lyssnar till musik och skapar bilder. Vi rör oss mellan olika konstuttryck men återvänder hela tiden till skrivandet och hittar nya vägar till vårt kreativa och skapande skrivande. Vi utforskar och upptäcker poesi och berättande genom kortare och längre skrivövningar. Kursen innehåller övningar som aktiverar minnen, flera sinnen, associationer och skapar flöde. På ett lekfullt sätt öppnar vi dörren till det kreativa rummet och vårt skapande!

Inga förkunskaper krävs.

Tid: 13-15 juni klockan 10.00-15.00 med paus för lunch.

Plats: Russinvägen 74, Hökarängen (T-banan till Hökarängen)

Anmälan: alva.uddenberg@gmail.com din anmälan är bindande. När du anmält dig får du ett mail med information om kursen och om betalning. Ange om du går kursen privatperson eller på ditt företag.

Kostnad: 2.100 inklusive material & fika (moms tillkommer om du har eget företag).

Max antal: 6 personer (minst 4 personer, anordnaren förbehåller sig rätten att ställa in kursen om det är för få anmälda).

Mer information HÄR