Dansa & Skapa!

Dansa & Skapa!

24 oktober, 2022 Av Av Börje

Det finns rum som liksom kallar på en; kom in, låt fötterna leda dig på det mjuuuka trägolvet, musiken locka fram dina spontana rörelser i dansen. Andningen djupnar och kroppen känns hemma.

Ett sådant rum kommer vi att dansa & skapa i, sista söndagen varje månad. Förhoppningen är att det även öppnar upp för ett inre rum där du kan uppleva dig själv och känna in vad du behöver. Som ett slags söndagspa för kropp, själ och kreativitet 🙂 

Eva i SkrivSprånget håller i kurskvällarna Dansa & Skapa fortsätter 2023. Man behöver anmäla sig i förväg.  Välkommen!

 Upplev dig själv i dans, kroppslig närvaro & fritt skapande

Vad kan dina rörelser och din fria skapande dans bjuda in dig till? Hur kan bildskapandet spegla, reflektera och kanske överraska? Vad betyder tystnaden och den kroppsliga medvetna närvaron för dig?

Vi lyssnar in oss själva och följer vår egen energi. Grundar oss med hjälp av andningen och närvaron i kroppen. Sedan låter vi nyfikenheten leda oss in i det fria lekfulla spacet som dansen  och skapandet är och utforskar vad vår rörelse och vårt skapande berättar. Inga förkunskaper  behövs.

Vi är i Stora Salen på Hälsans Hus i Stockholm. Massor med space, mjukt trägolv och en magisk utsikt över stad och vatten.

Dansa & Skapa går sista söndagen varje månad (förutom  april då vi träffas en vecka tidigare). Anmäl dig till varje tillfälle senast på torsdagen innan.

Tid: Söndag 29 januari kl 18:30 – 20:30
(därefter 26/2, 26/3, 23/4 och 28/5)
Plats: Hälsans Hus i Stockholm, Fjällgatan 23 B
Pris: 350 kr
Anmälan per mail: eva@skrivspranget.se