Workshop: Traumeforståelse

Workshop: Traumeforståelse

5 mars, 2022 Av Av Börje

LÖRDAG 23-24 APRIL 2022 KL. 10:00

– Fra et kunst og uttrykksterapeutisk (KUT) perspektiv.

Det er et indre kompass i kroppen din for hvordan du best kan leve livet ditt. Vi lever i kroppen og kroppen bærer vår historie. Når vi har vært utsatt for vanskelige opplevelser som sykdom, kriser og traumer, påvirkes kroppen.
Når våre erfaringer ikke kan uttrykkes eller få plass i livet omvandles de til smerte. En smerte kan bli kronisk og skape lidelser. I denne workshopen kommer vi til å undersøke hvordan kunstneriske språk og uttrykk kan vise oss veier til ressurser og transformasjon.
Traumatiske opplevelser gjør ofte at vi mister ordene, gjennom kunstneriske uttrykk som for eksempel musikk, bilde, dans, bevegelse, drama, fotografi og poesi, søker vi å finne nye ord. Innholdet i workshopen er forankret i forskning og praktisk kunnskap.
Kurset er spesielt relevant for alle som bruker og vil fordype kunnskapen om bruk av aktive metoder i traumearbeid, og som er interessert i å utvide sin verktøykasse for å få mer kreative og estetiske tilnærminger på jobb.
Velkommen til workshop om kropp og traume fra et KUT perspektiv. Dette er en viktig workshop for deg som ønsker å bli EXIT gruppeleder (se nikut.no for mer informasjon.)

DETALJER:
Dato/tid:
Lørdag 23.4.2022 kl. 10- 14
Søndag 24.4.2022 kl. 13- 17

Påmeldingsfrist: løpende påmelding til kurset er fullt
Anmälan: nikut.no

Lærere:
Melinda Meyer PhD, psykoterapeut, kunst og uttrykksterapeut, psykodrama regissør, leder for NIKUT
Gunnar Reinsborg, Kunst- og uttrykksterapeut, Psykodramaregissør og Barneverns- pedagog.

Sted:
Online på zoom

Pris:
kr 1500, –