Skriv & Skapa online – utforska din kreativitet och livsrytm

Skriv & Skapa online – utforska din kreativitet och livsrytm

4 november, 2021 Av Av Börje

För dig som har gått våra skrivar- och skaparkurser eller vill ha en fördjupning så kommer nu en fortsättningskurs i samma anda. Olika ingångar i skrivandet och bildskapandet med nyfikenheten och prestigelösheten som följeslagare.
På denna kurs kommer vi också undersöka den kreativa processens olika steg; från idé och vision, att förhålla sig kritiska röster, genomförande, finputsning och att släppa taget. Att förstå den kreativa processen kan hjälpa den egna livsrytmen och skapa förståelse varför vi ibland kör fast.
Kursen hålls av Eva Dahlberg i SkrivSprånget. Hon är uttryckande konstterapeut med stor kärlek till kreativitetens värld.

Tid: Tre måndagar: 22/11, 29/11, 6/12. Klockan 18-20. Du kan gå enstaka tillfällen eller alla tre.
Kursen sänds online via plattformen Zoom

Pris: 250 kr per tillfälle

Anmäl dig: eva@skrivspranget.se
Sista anmälningsdag är 18 november