Välkommen till Rummet höst/vinter 2021-2022!

Välkommen till Rummet höst/vinter 2021-2022!

29 oktober, 2021 Av Av Börje
"Perhaps all the dragons in
our lives are princesses
who are only waiting to see
us act, just once, with
beauty and courage.
Perhaps everything that
frightens us is, in its
deepest essence,
something helpless that
wants our love."
- Rainer Maria Rilke, Letters to a Young Poet -

Höstens färger lyser och den klara luften finns alldeles nära. Vi höll workshopen ‘Kroppen berättar’ i slutet av augusti och för flera av oss var det första gången på över ett år som vi möttes igen i det fysiska rummet. Det kändes överväldigande på flera sätt. En särskild lyhördhet och sårbarhet som öppnade både hjärta och sinne. Vackert och berörande.

Nu fortsätter vår verksamhet med de kreativa uttrycksformerna in i hösten och vintern, och vi hoppas att vi alla kan hjälpas åt att hålla viruset stången. Det skapande uttryckets läkande och hållande förmåga skapar det andrum, där du som klient/deltagare och vi som terapeuter, tillsammans kan betrakta och reflektera kring det som sker, oavsett vilket rum vi befinner oss i. 

  • Vill du träffas för enskild terapi, i en blandform av samtal och kreativt skapande, är du välkommen till vår mottagning på Tegelviksgatan 40 på Södermalm. 
  • Vi öppnar också för inledande samtal inför en nystart till våren av Grupp i självutveckling genom kreativt skapande.
  • I vinter bjuder vi återigen in till Rummet online dvs en ’svit’ där en grupp följs åt i det digitala Rummet under tre tillfällen. Vi prövade detta under våren och det visade sig att dessa digitala träffar under rätt omständigheter var väl så meningsfulla. 

Vill du veta mer om Uttryckande Konst och hur vi arbetar så titta in på vår hemsida här..
Varmt välkommen!
Marika Nasiell och Gunilla Rydén