Livsrummet

Livsrummet

3 november, 2020 Av Av Börje

Rörelse & skapande online

När det yttre livsrummet krymper är det lätt att även krympa den inre livsrummet. I onlinekursen Livsrummet  gör vi tvärtom. Vi odlar tillit och närvaro, är på platser som ger hopp och mening. Kroppen och skapandet är en sådan plats.  I Livsrummet kan vi vara där tillsammans. Online.

I Livsrummet grundar vi oss med övningar i medveten närvaro och lyssnar in oss själva. Vi bjuder upp kroppen i fria och skapande rörelser, använder oss av bildskapande och kreativt skrivande som ett sätt att undersöka och förankra upplevelserna. Inga förkunskaper behövs. Ledord är lekfullhet, lyhördhet och medkänsla med sig själv och andra.

Tid:  Torsdagar 26 nov, 3 dec, 10 dec. kl. 18 – 20.00  Du kan anmäla dig till ett, två eller alla tre kurstillfällen.

Läs mer hos Skrivsprånget